Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Автомати за Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Ново! Автомати за Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Peugeot 408, пуснат на пазара през 2022 г., е отличник в сегмента на кросоувърите. Със своя уникален дизайн тип фастбек автомобилът съчетава елегантността на седан със здравината на SUV. Peugeot представя 408 като иновативен модел, насочен към потребителите, които искат нещо различно от традиционните SUV или хечбек. Автомобилът се характеризира с остри линии, мускулест силует и модерен светлинен подпис с характерните за него дневни светлини тип „кълве“.

Под капака Peugeot 408 предлага няколко варианта на бензинови двигатели, всички насочени към ефективност и удоволствие от шофирането. Базовият двигател е 1,2-литров трицилиндров двигател с турбокомпресор, който генерира 130 к.с. Този двигател е известен с плавната си работа и икономичност, което го прави идеален както за градско шофиране, така и за по-дълги пътувания. Двигателят е съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия, която осигурява плавно ускорение и комфортно шофиране. За тези, които искат повече мощност, Peugeot може да предложи и по-мощни варианти на двигатели.

Интериорът на 408 е типичен за Peugeot: стилен и с висококачествено покритие. Концепцията i-Cockpit заема централно място, с компактен волан и високо разположен цифров инструментален панел. Това допринася за интуитивно и завладяващо шофиране, като важната информация е директно в зрителното поле на водача. 10-инчовият сензорен екран в центъра на арматурното табло осигурява достъп до информационно-развлекателната система и е оборудван с най-новите възможности за свързване, като Apple CarPlay и Android Auto. Освен това салонът е просторен и комфортен, с достатъчно място за краката на пътниците отпред и отзад.

По отношение на управлението Peugeot 408 се отличава с баланс между комфорт и динамика. Окачването е настроено така, че да абсорбира неравностите плавно, като в същото време автомобилът предлага достатъчна стабилност и прецизност при завиване. Това превръща Peugeot 408 в приятен автомобил за ежедневно шофиране, но и за дълги разстояния. Кормилното управление е директно и леко, което допринася за пъргавото усещане в градския трафик.

По отношение на безопасността 408 е оборудван с широк набор от асистиращи системи. Помислете за адаптивен круиз контрол, асистент за поддържане на лентата на движение и автоматично аварийно спиране. Тези системи са предназначени да подпомагат водача и да накарат автомобила да се адаптира към различните условия на шофиране. В съчетание със силното качество на изработката и здравата структура за безопасност, това гарантира високо ниво на защита.

Peugeot 408 е проектиран не само за производителност и комфорт, но и за издръжливост. В допълнение към бензиновите двигатели Peugeot предлага и хибридни варианти за тези, които искат да шофират по-екологично. Тази комбинация от модерни технологии, смел дизайн и практична функционалност превръща 408 в универсален избор за широка аудитория. С представянето на този модел Peugeot поставя нов стандарт в сегмента на кросоувърите, където стилът и иновациите вървят ръка за ръка.

В нашата колекция имаме подходящия за тази кола.

De producten uit dit bericht